Kleurplaat de Nieuwe Buurt

Bron: hetkompashardinxveld-giessendam.nl

De kleurwedstrijd was een onderdeel van de deelname van De Nieuwe Buurt aan het woonevent, dat eind mei plaatsvond in Hardinxveld-Giessendam.  Hier presenteerde BPD haar plannen voor het tweede eiland van de Blauwe Zoom. De eerste fase in De Nieuwe Buurt, zoals het tweede eiland is genoemd, gaat naar alle verwachting in september in de verkoop.

De deelnemers zijn in twee leeftijdscategorieën ingedeeld, van 0 tot en met 4 jaar en van 5 tot en met 12 jaar. Saar van Noordenne (4 jaar) won de 1e prijs. De 2e prijs ging naar Esmée Lijst (4 jaar) en de 3e prijs naar Flore de Bruijn (2 jaar). In de tweede leeftijdscategorie waren twee winnaars. De  1e prijs ging naar Jeroen van der Meijden en 2e prijs naar Esther van der Aa (11 jaar).  Alle winnaars ontvingen een cadeaubon van Intertoys, die in sommige gevallen direct verzilverd werd bij de speelgoedwinkel aan  Buitendams.

BPD, voorheen Bouwfonds Ontwikkeling, is marktleider in de realisatie van integrale woongebieden. We ontwikkelen grotere wijken en buurten op uitleglocaties en kleinschalige multifunctionele projecten, onder andere door middel van herstructurering en functieverandering, in de binnenstad. BPD is actief in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Sinds onze oprichting in 1946 hebben wij de bouw van zo’n 310.000 woningen mogelijk gemaakt en vandaag wonen meer dan een miljoen Europeanen in woonwijken waarin onze hand herkenbaar is. In Duitsland staat BPD in de top-3 van gebiedsontwikkelaars, in Frankrijk bezetten we onder de naam BPD Marignan een 7e plek. BPD is onderdeel van Rabo Vastgoedgroep, de vastgoedonderneming van de Rabobank.