05-10-2007:

Nieuwe wijk in vogelvlucht

Bron: Internetsite Het Kompas editie Hardinxveld-Giessendam, vrijdag 5 oktober 2007

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De nieuwe wijk De Blauwe Zoom (Giessendam West III) is in ontwikkeling. En dat valt binnenkort voor iedereen te zien. Op zaterdag 13 oktober tussen 10.00 uur en 12.00 uur wordt een bord onthuld waarop een vogelvluchtperspectief van de nieuw te bouwen wijk te zien is. Bij deze onthulling vinden enkele feestelijkheden plaats.

Wethouder de Jong neemt het onthullen van het bord voor zijn rekening. Vanaf dat moment kan iedereen bekijken hoe de wijk er in vogelvlucht uit komt te zien. Naast het onthullen van het bord zijn er enkele feestelijkheden georganiseerd door de drie partijen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van De Blauwe Zoom: Omnivera woningstichting, Aannemersbedrijf Gebr. Blokland en de gemeente Hardinxveld-Giessendam. Eén van de feestelijkheden is een rondvlucht met een helikopter voor de indiener van de gekozen naam van de wijk.

Daarnaast is er voor de toeschouwers van alles te doen. Zo kunt u (tegen een vergoeding) zelf ook een rondvlucht maken in een helikopter. Blijft u liever met beide benen op de grond staan? Dan kunt u genieten van een heerlijke kopje koffie of thee met een kleine versnapering. De Bouwschakel geeft een presentatie van hun activiteiten. Ook voor de kleine toeschouwers is er voldoende te beleven. Zij kunnen zich uitleven op een springkussen en meedoen aan een ballonnenwedstrijd waar een leuke prijs mee te winnen valt”…